Rákosmente TV en direct

chaîne de télévision:Rákosmente TV

Pays: Hongrie

Catégorie: Locales

4.6 sur 5

5 voix

Rákosmente TV regarder le streaming en direct

A Rákosmente TV 2010. július 1-jén indult. Televíziónk adása Budapesten a XVII. kerületben, illetve Ecseren a Telekom digitális, a DIGI TV analóg és digitális, a UPC digitális hálózatán, valamint interneten élőben is nézhető honlapunkon. Hetente három alkalommal, hétfőn, szerdán és pénteken jelentkezünk új műsorokkal, a többi napon ismétlések és képújság látható csatornánkon.

Tematikus magazinműsoraink mellett 19 órai kezdettel a Rákosmenti Krónika számol be a kerület és a térség legfontosabb közéleti, politikai, gazdasági, kulturális és sporteseményeiről.

Pays

  • Igyekszünk frissek és informatívak lenni, ugyanakkor kérünk mindenkit, hogy ha helyi eseményről, közérdeklődésre számot tartó hírről van tudomása, ossza azt meg velünk!

    4.3 из 5

    11 голосов

  • A Kapos Televízió azt mutatja meg, milyen kaposváriként otthon lenni a világban, milyen a világ, ha Kaposváron vagyunk benne otthon. Somogy megye vezető videós hírportálja.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Csongrád Televízió hivatalos csatornája. Kövesd figyelemmel műsorainkat. Sportközvetítések, Magazinok, Közéleti Mozaik és sok egyéb érdekesség.

    4.3 из 5

    11 голосов