TVR Târgu Mureş en direct

chaîne de télévision:TVR Târgu Mureş

Pays: Roumanie

Catégorie: Locales

4.6 sur 5

5 voix

TVR Târgu Mureş regarder le streaming en direct

Studioul regional TVR Tîrgu-Mureş se adresează telespectatorilor din centrul Transilvaniei, scopul principal fiind acela de a furniza informaţii ce reflectă viaţa comunităţii române şi maghiare din zonă.TVR Tîrgu-Mureş este cel mai nou studiou teritorial al Televiziunii Române, luând naştere în 6 mai 2009. Iniţial programele emise de la Tîrgu-Mureş au fost receptate în eter pe frecvenţa TVR2. Din 2009, programele pot fi receptate şi prin satelit pe canalul propriu în judeţele Mureş, Harghita, Covasna, Alba, Sibiu si Braşov.
În data de 15 decembrie 2008, în prag de sărbători, TVR Tîrgu-Mureş s-a mutat în sediul nou din Aleea Parcul Sportivilor nr.2, sediu care a fost finalizat în doar şase luni.

Pays

  • Kiss TV este un post de televiziune cu specific muzical, care se adresează tinerilor cu vârsta între 18 și 30 de ani, parte a grupului Antenna Group, ce funcționează în România.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Televiziunea Columna se află pe primul loc în județul Dâmbovița în topul preferințelor telespectatorilor și pe locul 7 în topul televiziunilor locale din țară. ColumnaTV înseamnă

    4.3 из 5

    11 голосов

  • În data de 13 ianuarie 2011, 6TV a obținut în unanimitate voturile pentru licența CNA.Acest prim pas, însoțit de argumentele principale: calitate, imparțialitate și operativitate

    4.3 из 5

    11 голосов