ZIK en direct


ZIK en direct

chaîne de télévision:ZIK

Pays: Ukraine

Catégorie: Actualités

4.6 sur 5

5 voix

ZIK regarder le streaming en direct

Z — український телеканал, наповнений корисною інформацією та практичними порадами для всієї родини. Орієнтований на жіночу аудиторію та водночас цікавий для всієї родини. До медіа-холдингу ZIK входять телеканал ZIK та інформаційне агентство «Західна інформаційна корпорація».
ІА ZIK було утворено ще влітку 2004 року. Це перше інтернет-агентство у Західній Україні. Сьогодні воно входить до 15 найбільш відвідуваних сайтів України у категорії електронних ЗМІ. ІА ZIK широко й об’єктивно відображає інформаційні процеси в західному регіоні України.
Середні показники сайту за добу (bigmir.net, i.ua): 150-200 тис – відвідувачів (хостів), 800 тис - 1 млн переглядів сторінок (хітів).

Pays

  • Інтер — український загальнонаціональний телеканал, входить до медіахолдингу Inter Media Group, який є частиною DF Group, що належить українському бізнесмену Дмитру Фірташу.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Національна телекомпанія України «Полтавська регіональна дирекція «Лтава» — полтавська обласна державна телерадіокомпанія, головний регіональний медіамовник Полтавщини. Датою, від

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Еспресо ТВ - Інтернет-портал та телевізійний канал, які транслюють найактуальніші та найважливіші події, що відбуваються в Україні. Нас дивляться українці на батьківщині та за

    4.3 из 5

    11 голосов