Güney Tv en direct

chaîne de télévision:Güney Tv

Pays: Turquie

Catégorie: Locales

0 sur 5

0 voix

Güney Tv regarder le streaming en direct

Mersin'in Tarsus ilçesinden tüm dünyaya sesini duyurmaya çalışan bir kanaldır. Mersin merkezli yayın yapan Güney TV, yayın anlayışı ve yayın kalitesi ile izleyenlerin büyük beğenisini toplamaktadır. Mersin ve Tarsus'da yaşanan son dakika haberlerini ve olayları bu kanal üzerinden takip edebilirsiniz. Güney Tv'yi internetten canli izlemenin en doğru adresi ise canlitv'dir. Bu sayfa üzerinden canli olarak takip edeceğiniz Güney TV'de eğlence programları, müzik programları, dizi ve sinemalar yayınlanmaktadır. Yayın akışının oldukça sevildiği kanal Tarsus Güney TV, hızla büyümektedir.

Pays

  • sportstv, 1 Temmuz 2010'da kurulan Sportsnet Group bünyesindeki spor kanalı. Sportsnet Group, 2006'dan bu yana D Spor kanalında birlikte çalıştığı Doğan Yayın Holding

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Bengütürk TV, Türkiye'den yayın yapan ulusal bir haber kanalıdır. 2007 yılında test yayınına başlamıştır. Kanal, Milliyetçi Hareket Partisi'ne yakınlığıyla bilinmektedir.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • minika GO, 7-14 yaş çocuklara, çizgi filmler, ücretsiz ve eğitici oyunlar, ücretsiz etkinlikler, eğlenceli bir dünya sunar.

    4.3 из 5

    11 голосов