KlasikTV en direct

chaîne de télévision:KlasikTV

Pays: Croatie

Catégorie: Divertissement

3.4 sur 5

15 voix

KlasikTV regarder le streaming en direct

Klasik TV je jedinstven kabelski/IPTV kanal koji emitira igrane, duge, kratke, animirane, dokumentarne filmove i serije 24/7 - sve domaće - s ciljem promocije i popularizacije domaćeg, regionalnog filma.
Uz svu onu stariju produkciju na kojoj smo počeli, Klasik TV danas sadrži gotovo 40% novije produkcije i formata o kojima na početku nismo mogli ni sanjati. To dokazuje interes gledatelja za naš kanal što kroz reakcije na društvenim mrežama, što kroz egzaktne brojke o gledanosti, a to nam je sve potvrda da radimo dobru stvar.

Pays

  • RTL Kockica je prvi hrvatski specijalizirani TV kanal za djecu, mlade i obitelj. U vlasništvu je RTL Grupe. RTL Kockica počela je s emitiranjem 11. siječnja 2014. godine u 11:01

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Televizija Slavonije i Baranje ili Slavonska televizija počela je s emitiranjem 7. listopada 1992. godine. Slavonska televizija je tada bio treća lokalna televizija u Hrvatskoj.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Libertas TV prva je IP televizija u Republici Hrvatskoj sa sjedištem u Dubrovniku. Od svibnja 2018. godine Libertas Televizija iz Dubrovnika postala je prva županijska televizija

    4.3 из 5

    11 голосов