•   Télévision en Ligne -Chaînes de TV -Macédoine -Телевизија Тера - Битола 

Chaîne de tv: Телевизија Тера - Битола
Телевизија Тера - Битола online - TV en direct

Diffusion depuis le site officiel
Cette chaîne de télévision est autorisée et diffusée sur le site officiel de la chaîne, Cliquez sur le lecteur
Телевизија Тера - Битола
Pays:  Macédoine
Catégorie: TV locale
5 de 5
1 vote(s)
Телевизија Тера - Битола - description, examen, évaluation

ТЕРА телевизија е една од првите приватни комерцијални ТВ станици во Република Македонија. Започна со емитување на сопствена програма на 07.04.1993 година. Денеска со својата програма во F

Телевизија Тера - Битола online - TV en direct

Канал 5 Телевизија  Macédoine / TV locale
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

  • 100
5 de 5
2 vote(s)
ТВ Канал 21  Macédoine / TV Publique
Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

  • 100
5 de 5
1 vote(s)
Здрава Телевизија  Macédoine / TV Publique
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3.4 de 5
5 vote(s)
Алфа ТВ  Macédoine / TV Publique
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 80
3.5 de 5
2 vote(s)
Телевизија Орбис  Macédoine / Actualites
Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола.

  • 80
4 de 5
2 vote(s)
Ирис телевизија  Macédoine / TV Publique
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

  • 40
2.3 de 5
3 vote(s)