•   Télévision en Ligne -Chaînes de TV -Macédoine -Телевизија Орбис 

Chaîne de tv: Телевизија Орбис
Телевизија Орбис online - TV en direct

Diffusion depuis le site officiel
Cette chaîne de télévision est autorisée et diffusée sur le site officiel de la chaîne, Cliquez sur le lecteur
Телевизија Орбис
Pays:  Macédoine
Catégorie: Actualites
4 de 5
2 vote(s)
Телевизија Орбис - description, examen, évaluation

Орбис ТВ — прва приватна локална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на дваесет и петти декември 1990 година во Битола. Орбис е медиум со претежно забавен општ

Телевизија Орбис online - TV en direct

Телевизија Сонце  Macédoine / Divertissant
Телевизија Сонце е приватен национален и сателитски канал во Република Македонија. Истотака е достапен на кабелските оператори во Македонија.

  • 100
4.5 de 5
4 vote(s)
ТВ Канал 21  Macédoine / TV Publique
Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

  • 100
5 de 5
1 vote(s)
Ирис телевизија  Macédoine / TV Publique
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

  • 40
2.3 de 5
3 vote(s)
Македонска Телевизија 1  Macédoine / TV Publique
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

  • 80
3.6 de 5
12 vote(s)
Канал 8 ТВ  Macédoine / TV Publique
ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република

  • 60
3 de 5
2 vote(s)
Телма Телевизија  Macédoine / TV Publique
Телма е македонска национална ТВ куќа основана во септември 1996 година. Нејзин основач и сопственик е Макпетрол А.Д. - Скопје. Телевизија Телма е

  • 100
5 de 5
1 vote(s)