•   Télévision en Ligne -Chaînes de TV -République du Kosovo  

République du Kosovo

Arta TV  République du Kosovo / TV Publique
Arta News (Arta KTV) is a Kosovar news channel headquartered in Pristina.

  • 80
3.7 de 5
4 vote(s)
Klan Kosova  République du Kosovo / TV Publique
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

  • 60
3.2 de 5
7 vote(s)
Rrokum TV  République du Kosovo / TV Publique
Rrokum TV is a cable TV station based in Pristina, Kosovo.

  • 60
3 de 5
5 vote(s)
RTK  République du Kosovo / TV Publique
Radiotelevizioni i Kosovës (RTK) është shërbim publik transmetues, që ofron shërbimet e veta në fushën e transmetimit radioteleviziv dhe veprimtari

  • 80
3.8 de 5
8 vote(s)
RTSH  République du Kosovo / TV Publique
RTSH runs two analogue and digital television stations RTSH 1 HD and RTSH 2 HD (formerly called TVSH and TVSH 2 standing for Televizioni Shqiptar),

  • 80
4 de 5
4 vote(s)
RTV Mir  République du Kosovo / TV Publique
Radio televizija Mir je osnovana avgusta 1999.godine u Leposaviću. Za kratko vreme pokrenut je moderno koncipiran radijski i televizijski program,

  • 60
3 de 5
1 vote(s)
Tribuna Channel  République du Kosovo / Lifestyle
Kanali zyrtar i televizionit Tribuna Channel. Tribuna Channel is an Albanian-language news channel based in Pristina.

  • 80
3.5 de 5
4 vote(s)
TV Besa  République du Kosovo / TV Publique
RTV Besa is a regional broadcaster based in Prizren.

  • 100
5 de 5
1 vote(s)
TV Most  République du Kosovo / TV locale
tvmost je informativni portal koji pokriva najznačajnije događaje na Kosovu i Metohiji, ali i događaje iz ostatka Srbije, regiona i sveta koji su

  • 80
4 de 5
2 vote(s)
TV Opinion  République du Kosovo / TV Publique
Transmetimi i parë i tv OPINION në eter, u editua më datën 22.09.2001, e cila ditë, edhe zyrtarisht konsiderohet si datëlindje e saj. Sinjali i këtij

  • 80
4 de 5
1 vote(s)